Kolonada Restaurant

Nova Gurmanska Iskustva

Upoznajte dalmatinsku kulturu kroz naša domaća jela ‘s potpisom’, prema receptima idealnim za ljeto, kao i kroz izvanredna lokalna vina.

Okusi Jadrana

Uživajte u našim lokalnim jelima ‘s potpisom’

Ako Vaša ideja dobre kuhinje uključuje lokalne, svježe i organske sastojke i domaća vina u kombinaciji s internacionalnim štihom  tradicionalnih Zadarskih recepata, tada ste  na pravom mjestu.

Obratite se našem osoblju ako imate individualnih potreba prilagodbe prehrane. Naši kuhari uvijek će rado izaći u susret vašim posebnim zahtjevima.

Naš vrhunski tim kuhara nabavlja sastojke od lokalnih ribara i farmera. Jelovnik se mijenja u skladu sa sezonom kako bi u ponudi uvijek bile samo najbolje namirnice lokalnog porijekla.

Objedovanje uz bazen

Večera u romantičnom raju

Opustite se u ugodnoj atmosferi našeg prekrasnog dvorišta, uz umirujuć zvuk preljevanja našeg bazena.

Ako se odlučite na raniji ručak, možete očekivati ležernu i ugodnu atmosferu uz bazen.
U vrijeme zalaska sunca cijeli prostor našeg dvorišta postaje osvjetljen, a atmosfera se pretvara u pravi romantični raj.

Rezervirajte svoj stol ranije jer broj mjesta je ograničen.

Energizirajući doručak

A la Carte

Započnite dan uz raskošan a la carte doručak u Kolonadi. Okupano suncem i u zelenilu, ovo je savršeno mjesto za opuštanje uz kavu prije odlaska na bazen. Atmosfera i hrana našeg restorana napunit će Vas energijom koja vam je potrebna za naporni dan pred Vama.

Visoki strop i sunčeva svjetlost koja kroz prozore obasjava prostor inspirirat će Vas da maksimalno iskoristite sve što Vam dan nudi.

U Kolonadi je sve svježe, domaće i pripremljeno posebno za Vas, naši vrhunski kuhari jela spravljaju odmah po narudžbi.

Galerija Restorana