Sobe & Apartmani

Naš hotel, otvoren je 2023. godine u potpuno novom objektu i opremljen je proizvodima vrhunske kvalitete koji će uljepšati vaš boravak. Iako je svaka od naših soba jedinstvena, sve su opremljene najudobnijim madracima, posteljinom vrhunske kvalitete te organskom kozmetikom. Sve sobe imaju prostrani ormar, a svaka je i idealni radni prostor za naše poslovne goste i digitalne nomade.

Classic Twin Room

Naše klasične dvokrevetne sobe veličine su od 21,5 do 23 m². Ove su sobe vrlo dobro raspoređene i funkcionalne. Nude 2 odvojena kreveta, kao i radni prostor sa stolom, stolcem i svjetiljkom. Ormar je vrlo prostran. Klasične dvokrevetne sobe dostupne su na sva tri kata zgrade hotela. Pogledajte naš izbor dostupnih soba u slobodnim terminima.

Classic Double Room

Naše klasične dvokrevetne sobe spadaju u najmanje sobe, a veličinom su u rasponu od 21,5 do 23 m². Ove su sobe vrlo dobro raspoređene i funkcionalne. Nude radni prostor sa stolom, stolcem i svjetiljkom te prostrani ormar. Klasične dvokrevetne sobe dostupne su na sva tri kata zgrade hotela. Pogledajte naš izbor dostupnih soba u slobodnim terminima.

Premium Classic Double

Naše Premium Classic Double sobe prostiru se na 22,5 - 23,25 m², a imaju i malu terasu za boravak na svježem zraku, uz pogled na more. Premium sobe imaju sve pogodnosti naših klasičnih dvokrevetnih soba. Osim toga, sve Premium dvokrevetne sobe opremljene su king-size bračnim krevetima.

Superior Room

Naše Superior sobe imaju 23 do 24 m² i nude pogled na šarmantne crvene krovove susjednog naselja Arbanasi. Osim toga, Superior sobe našim gostima omogućuju privatni pristup terasi na kojoj mogu uživati u jutarnjem čaju ili piću prije večere.

Superior Twin Room, Hotel Miramare Zadar

Superior Twin Room

Naše Superior sobe imaju 23 do 24 m² i nude pogled na šarmantne crvene krovove susjednog naselja Arbanasi. Osim toga, Superior sobe našim gostima nude vlastitu terasu na kojoj mogu uživati u jutarnjem čaju ili piću prije večere.

Deluxe Room

U rasponu između 24 i 28 m², ove sobe osim king-size kreveta imaju i kauč/krevet na razvlačenje (dimenzija 140 x 190 cm) za još jednu osobu. Veća soba od 28 m2 ima terasu s pogledom na more. Sobe od 24 m² imaju dva balkona (jedan s pogledom na more, a drugi s pogledom na crvene krovove Arbanasa), omogućujući Vam da uživate u prekrasnom pogledu dok se opuštate uz dobru knjigu ili uz čašu šampanjca.

Maris Suite

Apartman Maris se nalazi na 3. katu i ima prekrasan pogled na Zadar i Velebit. Ovaj dvosobni apartman sastoji se od dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje (dimenzija 140 x 190 cm) i spavaće sobe s bračnim krevetom. U apartmanu Maris mogu se smjestiti do 3 osobe.

Jadera Suite

Jadera je dvosobni apartman koji ima više od 36 m². Osim spavaće sobe, tu je i dnevna soba s kaučem na razvlačenje (160 x 190 cm). Apartman smješten na 1. katu hotela ima dodatni toalet te veliku privatna terasu (veličine 17,51 m²). Apartman na 3. katu ima predivan pogled na Zadar i Velebit u pozadini. Ovi apartmani imaju kapacitet za smještaj do 4 osobe.

Adria Suite

Adria je dvosobni apartman koji se prostire na više od 36 m². Osim spavaće sobe, tu je i dnevna soba s kaučem na razvlačenje (dimenzija 160 x 190 cm). Apartman Adria smješten na 2. katu hotela nudi dodatni toalet, kao i veliku privatnu terasu (17,51 m²) s ležaljkama za dvoje i bistro stolom (što je čini savršenim mjestom za uživanje u usluzi posluge u sobu). Iz apartmana na 2. katu hotela puca nevjerojatan pogled na Zadar i planinski masiv Velebit. Apartman Adria može primiti do 4 osobe.

Miramare Suite

Luksuzni penthouse apartman od 42,44 m² sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, dvije potpuno opremljene kupaonice, kao i privatne terase od 25,66 m² s koje se širi panoramski pogled od 180 stupnjeva na Jadransko more i šarmantno naselje Arbanasi. U ovom vrhunskom apartmanu očekujte zapanjujuće izlaske i zalaske sunca. Nemojte se iznenaditi ako će Vam biti teško otići! Možda smo pristrani, ali vjerujemo kako je apartman Miramare najbolji hotelski smještaj u cijelom Zadru.

Maris Suite

Vel aenean malesuada maecenas arcu suspendisse lectus et a id quam sed viverra orci, varius massa ipsum, mauris suscipit accumsan quam cursus vulputate arcu sed ipsum turpis ultricies dolor mi vel.

Miramare Suite

Tincidunt lacus orci, malesuada at nullam quis ultrices scelerisque mus nibh urna posuere elit urna integer ullamcorper convallis massa volutpat amet id turpis id tellus ornare dui elementum ullamcorper at commodo sapien.